Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το cava-aggeli.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

Α. Μέσω Paypal - πισωτική κάρτα

Η υπηρεσία PayPal αποτελεί τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο online πληρωμών. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit ) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

Β. Με τραπεζική κατάθεση του ακριβές ποσού στον παρακάτω λογαριασμό αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία ή /και τον αρ. παραγγελίας

GR6101727160005716088602009

Εδώ, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της.  Εσείς μας στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (από την τράπεζα ή από το web-banking) στο email orders@mycava.gr . Εάν δεν το στείλετε, η διαδικασία για επιβεβαίωση της παραγγελίας μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων της τράπεζας.

 

Γ. Με αντικαταβολή του ποσού στην εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας (μόνο για την Ελλάδα)

 

Δ. Με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα

Σε αυτή την περίπτωση δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής.