Ουίσκι Jameson Black Barrel + 2 ποτήρια δώρο

  • 45,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
out of stock
-+
Κωδικός: 636

Οι ιρλανδικοί χειμώνες μπορεί να είναι σκληροί, και κατά τα πρώτα μας χρόνια τα αχρησιμοποίητα βαρέλια μας έμειναν εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης στην αυλή του αποστακτηρίου μας. Όταν ήρθε η ώρα να γεμίσουμε αυτά τα βαρέλια με ουίσκι, οι βαρελοποιοί μας θα τους έδιναν μια νέα πνοή με ένα σύντομο επιφανειακό κάψιμο. Αλλά αυτό που ξεκίνησε ως συντήρηση αποδείχτηκε ότι έχει ωραία επίδραση στο ουίσκι που ωρίμαζε μέσα, και το Jameson Black Barrel είναι ένας φόρος τιμής σε αυτή την ανακάλυψη. Αυτές τις μέρες η προσέγγισή μας στην παρασκευή ουίσκι είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη από τότε - εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε επιφανειακό κάψιμο στα βαρέλια, μόνο που σήμερα είναι επιλογή και όχι ανάγκη.

Αποδεικνύεται ότι το ουίσκι που ωρίμασε σε διπλο-καψαλισμένα βαρέλια έχουν αμέτρητο πλούτο και πολυπλοκότητα. Κάθε βαρέλι περιέχει μυστικά, η τέχνη είναι να τα βγάλεις.

Ωριμασμένο σε ένα συνδυασμό βαρελιών αμερικανικών δρυών, sherry και διπλο-καψαλισμένωνω βαρελιών bourbon, το Jameson Black Barrel είναι ένα μείγμα από grain ουίσκι μικρών παρτίδων και παραδοσιακών ιρλανδέζικων αποστακτήρων ουίσκι.

Με μια ‘εκρηξη’ από πλούσιες, πολύπλοκες γεύσεις φρούτων, καραμέλας, φρυγανισμένου ξύλου, μπαχαρικών και γλυκιάς βανίλιας, το διπλό επιφανειακό κάψιμο προσφέρει ένα ιδιαίτερο φινίρισμα στην απαλή τριπλή απόσταξή μας. Ανακαλύψεις στον τομέα του ουίσκι σπάνια αναδύονται από μια καθημερινή δουλειά, αλλά μια γουλιά Jameson Black Barrel είναι η καλύτερη απόδειξη

Παραγωγός

Jameson